Nyheter

Isac Elliot underholder folket i forbindelse med Extras 10-årsjubileum.

Extra inviterer til folkefest

Norges yngste dagligvarekjede Extra fyller 10 år i år og inviterer torsdag til folkefest i Trondheim. Tenåringsidolet Isac Elliot vil holde en gratis konsert på arrangementet.

Publisert Sist oppdatert

– Extra er dagligvarekjeden som lover et ekstra stort utvalg til ekstra lave priser, og derfor vil vi gi noe helt ekstra til hele familien, sier konstituert kjededirektør Christian Hoel i Extra i en pressemelding.

– Siden vi er eid av kundene våre vil vi gi en skikkelig bursdagsgave til alle i hele familien. Derfor har vi invitert Isac Elliot til å holde en åpen konsert i Trondheim.

Isac Elliot er 15 år gammel og allerede superstjerne. Sist han var i Norge fylte han Oslo Spektrum. Nå tar han turen til Trondheim for å opptre for Extras kunder og medlemmer.

Fra klokken 13.00 torsdag 26. mai vil det være aktiviteter og underholdning. Flere artister og andre profilerte gjester vil også være tilstede på feiringen. Arrangementet avsluttes med at Isac Elliot holder en konsert, ca klokken 17.00. Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Powered by Labrador CMS