Nyheter

Fra festaftenen for Rema 1000 Jørpeland.

Fem butikker feiret med smak

De fem vinnerne i Dagligvarehandelens Grillkonkurranse har nå fått sine velfortjente, smakfulle premier: en skikkelig festaften.

Publisert Sist oppdatert

Fem butikker gikk etter kreativ, varebugnende og salgsvennlig innsats av med seieren i Dagligvarehandelens Grillkonkurranse.

Meny Rona og Meny Grim startet feiringen i slutten av august, deretter var det Mega Verdal som stod for tur. Haugen-Gruppen hadde leid vakre Øyna som ligger på gresskledde fjelltopper på Inderøy. Der ble det servert gode smaker fra Asia med kortreiste råvarer. Dagen etterpå møtte gjengen fra Rema Jørpeland opp på Norrøna Storkjøkken i Stavanger, der 20 matglade medarbeidere spise til den store gullmedalje og viste wokking på høyt nivå. Siste matinspirasjonskveld ble avholdt på Larvik Golfklubb for Extra Holmjordet. Forrige fredag ankom de festkledde på en av høstens siste solfylte dager.

Alle butikkene har fått samme meny, og tilbakemeldingene har vært enestående, ifølge Haugen-Gruppen. Det har vært tapas til forrett. Hovedretten har bestått av Teriyaki-marinert svinenakkespiral med Colslaw á la Daniel, marinerte kyllingvinger og marinert Indrefilet, couscous og wok. Som en avslutning på hele måltidet serverte Haugen-Gruppens egen chef Daniel Barry spesialkomponerte tilslørte bondepiker.

– Gjestene har vært flinke til å legge inn bilder på Facebook-siden til Dagligvarehandelens Grillkonkurranse og folk i de tusen hjem har kunne kikke seg igjennom fristende bilder fra koselige feiringer. Jeg er kjempefornøyd med årets innsats og gjennomføring av konkurransen, til neste år blir det enda større og enda bedre lover Daniel Barry.

Powered by Labrador CMS