Arbeidsliv

Fra TV 2 til Rema 1000

TV 2s Cathrine Fossum blir ny kommunikasjonssjef I Rema 1000. Fossum er i dag programleder i God Morgen, Norge, og har tidligere vært nyhetsanker og reporter i kanalen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi gleder oss veldig til å få Cathrine med på laget i Rema 1000. Hun er en utrolig dyktig formidler, og har en lang og bred erfaring fra et av Norges største medier. Cathrine blir en stor bidragsyter når vi nå bygger videre på vår kommunikasjonsplattform, sier Mette Fossum, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, i en pressemelding.

– Etter ti utrolig fine år i TV 2, har jeg nå sagt opp min stilling som programleder i God morgen Norge. Jeg har takket ja til å bli ny kommunikasjonssjef i Rema 1000, og gleder meg veldig til nye oppgaver etter nyttår. Det er et privilegium å få jobbe med kommunikasjon i en av Norges største bedrifter. Det blir spennende å lære mer om Rema, og bli kjent med nye, flinke folk, sier Cathrine Fossum.

Cathrine Fossum erstatter Øyvind Arum, som går til stillingen som kommunikasjonsrådgiver ved byrådlederens kontor i Oslo kommune.

Powered by Labrador CMS