Nyheter

Hvem er Norges fyrtårn for lokalmat?

Matmerk leter etter årets vinner av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris. Heder, ære og et stipend på 30.000 kroner venter den verdige vinneren.

Publisert Sist oppdatert

Nå kan du foreslå en eller flere enkeltpersoner som fortjener å bli hedret for sin innsats for norsk matmangfold. Matmerk leter etter de eller den i Norge som er best på å dele kunnskap og formidle betydningen av å satse på norsk lokalmat og drikke.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris deles ut årlig til en person som har utmerket seg spesielt innenfor mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske. I 2016 deles Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris ut for 23. gang.

Du kan sende forslag til post@matmerk.no. Frist for innsending av forslag er 15. juni. Forslag må være begrunnet og vil bli vurdert av en egen fagjury.

Prisen, som består av et diplom og et stipend på 30 000 kroner, deles ut under Matmerk sitt årlige arrangement «Fagdag norsk mat» den 27. oktober.

Powered by Labrador CMS