Nyheter

Foto: MatPrat

MatPrat med egg-offensiv

Egg kan mer enn du tror. Dette ønsker MatPrat å vise gjennom en storstilt eggesatsning som lanseres denne uken.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker å få egget i «top of mind» gjennom å tilby fristende og enkle løsninger, slik at neste gang man går i butikken ser man ikke bare en kartong med kokte egg, men en av Norges mest fantastiske råvarer, sier prosjektleder Veronica Dånmark Vatn i en pressemelding.

– Kort sagt så ønsker vi å vise frem den fantastiske råvaren det norske egget er, og alt det herlige man kan lage av det. Egg kan brukes til alt fra en god frokost til en fristende lunsj, småretter, middag eller i kaker og desserter. Dessuten skal vi ikke glemme at vi har noen av de beste eggene i verden! En ekstra bonus er alle de gode næringsstoffene egget inneholder som er nyttig for kroppen, fortsetter hun.

matprat.no finnes alt man kan tenke seg å vite om egg, både når det kommer til næringsstoffer, eggets egenskaper i matlaging, oppskrifter og nyttige koke- og steketips.

Fra denne uken og utover høsten vil MatPrat dele flere ulike reklamefilmer på TV og web-TV. Konseptet er humoristisk bygget rundt seks søsken «sekslingene» som i likhet med eggene viser at selv om de ser helt like ut, trenger de ikke å bli det samme. I kjølevannet av disse vil det komme fire filmer som viser eggets bruksområder innenfor ulike måltidskategorier.

Det har også blitt produsert en mengde flotte tipsfilmer til kampanjen. Du finner alle filmene på YouTube.

Det er også laget en Podcast knyttet til egg. Denne tar for seg ulike myter knyttet til egg, som kolesterol, holdbarhet og ernæring. I tillegg til eggets egenskaper når det gjelder matlaging.

Powered by Labrador CMS