Arbeidsliv

Ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest

I dag gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest.

Publisert Sist oppdatert

Med dette får han ansvaret for 67 Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.

– Vi er svært glade for å få en regionsjef med så mye erfaring, lidenskap og ikke minst forståelse for kjøpmannsfaget på plass. Frode kjenner systemet vårt godt fra tidligere, og vi synes det er veldig gøy at han har valgt å komme tilbake til oss, sier administrerende direktør Mariette Kristenson i Reitan Convenience Norge i en pressemelding.

Opheim har lang erfaring fra salg og butikkdrift innenfor ulike bransjer. Karrieren hans begynte med klær, i 1988, før han fra 2005-2009 hadde rollen som distriktssjef og senere regionsjef for Narvesen.

– Det aller viktigste for meg er å være tett på kjøpmennene. Det er tross alt de som møter kundene hver dag og vet hvilke behov kundene har. Vi har et felles mål om å drive lønnsomt, og dette lykkes vi kun med når samspillet er godt, sier den påtroppende regionsjefen.

Fra 2009 og frem til nå har Opheim sittet på den andre siden av bordet, både som regionsjef i Kraft Foods Norway AS og som daglig leder hos Friele-eide Jubilee AS.

– Jeg kommer tilbake til Reitan med verdifull erfaring, etter å ha sett innsiden av flotte organisasjoner som Mondelez og Friele. For at vi skal kunne levere vårt aller beste også i fremtiden, er vi helt avhengige av et godt samarbeid med leverandørene om nye konsepter og produkter, sier han

Den nye regionsjefen trivdes med å arbeide hos leverandørene og se hele verdikjeden, men han sier at å være tilbake hos Reitan Convenience er litt som å komme «hjem».

Opheim er gift med Betine og har to barn, Henriette og Niklas.

Powered by Labrador CMS