Nyheter

Rangert som bransjens mest attraktive arbeidsplass

I en fersk undersøkelse rangerer studenter Norgesgruppen høyest i sin bransje på attraktivitet som arbeidsplass.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Norgesgruppen på sine hjemmesider. Norgesgruppen havner på 11. plass totalt på tvers av alle bransjer, opp hele ni plasser fra i fjor.

Det er konsulentselskapet Evidente og Karrierestart.no som har målt hvor attraktive norske bedrifter er for økonomi- og ingeniørstudenter.

– Norgesgruppen ønsker å skape trygge og gode arbeidsplasser hvor mennesker trives og utvikler seg i takt med virksomhetens behov, sier HR-direktør Edel Kalstad, som legger til at resultatene fra undersøkelsen er gledelige.

– Vi ønsker å være den foretrukne arbeidsgiveren innenfor vår bransje, både når det gjelder stillinger med høye kompetansekrav og ikke minst når det gjelder stillinger hvor personlig læringsvilje, holdninger og arbeidsinnsats er viktigere faktorer enn formalkompetansen, sier Kalstad.

Konsernet sysselsetter selv drøyt 28000 ansatte i egeneide selskaper. Deres virksomheter innenfor dagligvare og servicehandel omfatter utvikling og drift av konsernets kjedekonsepter, herunder drift av egeneide dagligvarebutikker og utsalgssteder innen servicehandel.

Powered by Labrador CMS