Nyheter

Årets Ladejarl 2015, Per Solli og Colonialmajor Odd Reitan.

Trenger hjelp i jakten på Årets Ladejarl

For femte år på rad søker Reitangruppen etter en person til verdiprisen «Årets Ladejarl». Den nye juryen håper på mange nominasjoner frem til 1. mai.

Publisert Sist oppdatert

– Vi trenger nå nominasjoner på mennesker som gjør mer enn de må til beste for et tryggere og varmere samfunn. Noen enkeltmennesker motvirker likegyldighet og tar i et ekstra tak i lokalsamfunnet, i næringslivet, i organisasjoner eller på andre måter. Det er disse menneskene vi nå jakter på til Årets Ladejarl 2016, sier Odd Reitan i en pressemelding.

Å la seg inspirere er en viktig suksessfaktor i Reitangruppen. I 2012 etablerte Reitangruppen derfor Årets Ladejarl, en årlig verdipris på to millioner kroner som tildeles en enkeltperson som utmerker seg og bidrar til samfunnsbygging gjennom verdibasert arbeid og verdibasert ledelse.

2015 ble rektor for Elvebakken videregående skole i Oslo, Per Solli, kåret til Årets Ladejarl. Vinneren av Årets Ladejarl skal hylles for sitt engasjement og resultat og være til inspirasjon for oss alle.

Det er femte året vi deler ut verdiprisen i 2016 og ny jury for de fire neste årene består av Lars G. Norheim, Marvin Wiseth, Odd Reitan, Kristin Krohn Devold, Atle Vårvik og Solfrid Flateby og colonialmajor i Reitangruppen Odd Reitan.

– Alle kan nominere ildsjeler de vet om som fortjener å få to millioner kroner og heder for sitt engasjement og evne til gjennomføring i verdibasert arbeid. Det blir spennende å vurdere de nominerte i lys av kriteriene for Årets Ladejarl, sier jurymedlem Kristin Krohn Devold.

Årets kandidater kan nomineres frem til 1. mai. I sommer legger juryen frem topp ti-lista før en av dem får Årets Ladejarl-prisen på Lade Gaard i Trondheim den 11. september.

Aktuelle kandidater nomineres her

Powered by Labrador CMS