Nyheter

Vegetarkjøtt hos Kiwi

På rekordtid har Oumph! gjort stor suksess i våre naboland. Nå kommer vegetarproduktene i frysediskene i alle Kiwis 640 butikker.

Publisert Sist oppdatert
Ifølge en undersøkelse Sentio har gjennomført for Nationen, sier én av fire nordmenn at de ønsker å spise mindre kjøtt i 2016.
– Å begrense kjøttinntaket er viktig, både av hensyn til helsen og miljøet. Uten å bruke pekefinger, ønsker vi i Kiwi å inspirere til et sunnere og grønnere kosthold. Vi er derfor glade for å kunne tilby denne nyheten, sier kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin på kjedens hjemmesider.
– Vi gleder oss veldig til å komme inn på det norske dagligvaremarkedet! Kiwi er allerede en foregangsfigur for et mer bærekraftig kosthold med 7,5 prosent bonus på frukt og grønt, fokus på sunn mat og å redusere matsvinn, sier gründer Anna-Kajsa Lidell.
Sammen med Anders Wallerman startet hun i 2014 selskapet Food for Progress, og allerede året etter ble Oumph! lansert i Sverige med stor suksess.
Oumph! er soyabønner og vann som har blitt bearbeidet til det får en unik, fiberaktig struktur som både ser ut som og har konsistens som det mange forbinder med kylling- eller svinekjøtt.
Powered by Labrador CMS