Nyheter

Kjededirektør Ole Fjeldheim i Spar Norge tok nylig i mot Spar-delegater fra alle verdenshjørner da den internasjonale kjedekongressen gikk av stabelen i Bergen.

Hele Spar-familien samlet i Bergen

38 nasjoner var samlet på den internasjonale Spar-kongressen i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Med sine 12 000 butikker i over 40 land er Spar verdens største supermarkedkjede, og hvert år samles deltakere fra de ulike landene for å dele beste praksis på tvers av kontinenter og landegrenser. I år var Norge stolt vertsnasjon som fikk vist frem vakre Bergen og Ullensvang i strålende sommersol, heter det i en pressemelding.

Tema for samlingen var «Taste of Norway», hvor man skulle gi en smakebit på norsk mat, norsk natur, norsk kultur og dagligvarebransje. Totalt 300 deltakere fordelt på 38 land var til stede for å høre på blant annet kjededirektør i Spar Norge, Ole Fjeldheim, som holdt innlegg om norsk økonomi og dagligvarehandel, Norgesgruppen og ikke minst om Spar Norge. Omtrent 20 av landene hadde også innlegg om status i sitt marked.

Fra Norge var det også presentasjoner fra kjøpmann Bente Nilsen fra Spar Uskedalen og kjøpmann Tore Solstad fra Eurospar Brokelandsheia. En rekke butikker ble også besøkt av delegatene: Spar Kronstadparken, Spar Bønes, Spar Bekkjarvik og Eurospar Blomsterdalen.

Administrerende direktør i Spar International, Tobias Wasmut, var svært fornøyd med programmet og takket teamet i etterkant av samlingen:

– You promised us a «Taste of Norway», yet you gave us a lifetime of memories. Thank you.

Powered by Labrador CMS