Arbeidsliv

Therèse Larsson i Coca-Cola European Partners (til venstre) og Trine Solbakken Remen i Accenture Strategy delte andreplassen i Årets Unge Ledere. På første plass kom Christian Granly i Circle K Norge (i midten).

Vant «Årets Unge Ledere»

Christian Granly (30) fra Circle K Norge til topps i «Årets Unge Ledere»-konkurransen for 2016.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vil takke spesielt mine medarbeidere, jeg er ganske ydmyk, det er medarbeiderne som leverer og jeg bare sørger for at det er mulig, sier salgssjef Christian Granly (30) Circle K Norge i en pressemelding.

I juryens begrunnelse heter det: «Kandidaten har imponert juryen med flotte tilbakemeldinger fra både medarbeidere, egen leder og ved prestasjonene ved simuleringene. Kandidaten viste svært gode lederegenskaper og utførelsen ved simuleringsoppgavene var både konstruktive, hensiktsmessig og fremført med stor innsikt og interesse for sine medarbeidere. Imponerende i en så ung alder - kandidaten har overbevist juryen, en flott vinner av Årets Unge Leder 2016!»

Vinnene av Årets Unge Ledere 2016 ble kåret av konsulentselskapet Assessit på Hotell Scandic Fornebu, under en stor lederkonferanse tirsdag. Konkurransen har blitt gjennomført hvert år siden 2009, og tester, utfordrer og evaluerer Norges beste unge ledere. Konseptet er basert på internasjonal forskning og vinnerne av Årets Unge Ledere er valgt ut blant cirka 200 unge ledere.

– Kandidatene betrakter vi som noe av de beste unge ledere i landet, mener prosjektleder Anne Mørup-Andersen hos Assessit.

På delt andreplass kom Therèse Larsson (31) i Coca-Cola European Partners og Trine Solbakken Remen (36) i Accenture Strategy. På topp 10-listen finner vi dessuten nettmatgründer Karl Munthe-Kaas (33) i Kolonial.no.

Powered by Labrador CMS