Nyheter

1 av 4 gruer seg til middagslagingen

Nesten én million nordmenn gruer seg til middagslagingen. Det viser en fersk undersøkelse YouGov har gjort for Meny.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge undersøkelsen sier 45 prosent av de spurte at de synes det er vanskelig å være kreativ i middagslagingen, og 50 prosent av de spurte sier de skulle ønske de kunne lage flere forskjellige retter, skriver Dinmat.no.

– Det er oppsiktsvekkende at så mange strever med middagen. Vi vet at mange synes det er vanskelig å få nok variasjon i middagslagingen, men er overrasket over at så mange faktisk går og gruer seg til å lage middag, sier Meny-sjef Vegard Kjuus.

Han tror det skyldes flere ting. – Mange har dårlig tid i hverdagen og folk flest har nok et lite register av retter og oppskrifter å spille på. Da blir det mye gjentakelse, og man kan bokstavelig talt bli matlei, sier han.

Powered by Labrador CMS