Nyheter

100 millioner i nye lokaler

Vestfold Kjøtt har flyttet hele produksjonen fra Nøtterøy til Kodal. Det har gitt 10 nye ansatte. I år regner kjøttbedriften med en omstening på 100 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Vi måtte ha mer plass og vurderte å bygge nytt på Borgeskogen. Men da disse lokalene ble ledige, kjøpte vi det i stedet. Dette er midt i blinken for oss, sier eier Oddvar Kristiansen til Sandefjords Blad.

Nå har han fått 3 000 kvadratmeter å boltre seg på. I forbindelse med flyttingen, er antall ansatte også økt fra 15 til 25. Og Kristiansen utelukker ikke at det vil øke til 30 i løpet av ett år. Det betyr en omsetning på 100 millioner kroner i 2010, i motsetning til 35 millioner kroner da produksjonen lå på Nøtterøy. – Vi er små, men det er lettere å vokse når vi nå har blitt mellomstore, sier Kristiansen.

Vestfold Kjøtt leverer blant annet til Rema 1000, Ica og Bunnpris.

Powered by Labrador CMS