Nyheter

4 kremmere

Selger du mindre kjøtt uten CO-gass i pakkene?

Publisert Sist oppdatert

? Den første uka var det mye skepsis, da solgte vi lite kjøtt, men nå er salget tilbake til normalen.Ågot Rikardsen, Coop Sørkjosen, Nordreisa

? Ja, det gjør vi. Det var veldig merkbart i begynnelsen, men selv om det har flatet seg mer ut nå, så selger vi generelt sett mindre kjøtt nå enn før. Vi får mange kommentarer fra kundene, de forstår ikke at det skal være nødvendig. Jon Robert Moen, Rimi Fosnavåg, Herøy

? Vi har ikke merket noen særlig forskjell, og har heller ikke fått noe særlig kommentarer fra kundene. Stian Bremseth, Rema 1000 Røa, Oslo

? Vi selger mindre kjøttdeig nå, men det pleier vi å gjøre om sommeren. Derfor er det vanskelig å si om det nedgangen også skyldes pakkegassen. Men kjøttet ser jo mindre fristende ut, så en viss nedgang har vi nok hatt. Ingar Fjell, Joker Grinder, Grue

Powered by Labrador CMS