Nyheter

4 KREMMERE

Har du ambisjoner om å bli best din kjede?

Publisert Sist oppdatert

Jobber på lag

Stig Kristiansen

Rema 1000 Kirkeby, Gjøvik

- Ja, har ikke alle det? Jeg har greid å bli regionbutikk to ganger i mine 20 år i Rema, og skulle gjerne gått helt til topps en gang. For å greie dét, er det selvsagt viktig med butikkdrift, god personalbehandling, at man er konsepttro, lojal og snill gutt. Eller jente. Men dette er ikke noe one-man-show. Jeg tror oppskriften er å sette sammen et godt lag, lære opp de enkelte og delegere oppgaver. Å gjøre seg selv mest mulig overflødig rett og slett.

Følger tre R-er

Roar Wehn

Rimi Sunndalsøra

- Vi ble årets Rimi i 2006, og det er klart at vi gjerne skulle gått til topps igjen. Det er veldig moro å få litt tilbake for den jobben en har gjort. Jeg er veldig opptatt av høy standard i butikken og at kunden skal trives, og har spesielt fokus på renhold, ryddighet og rette linjer.

Går for å bli best

Tom-Erik Jensen

Meny Skulestadmo, Voss

- Ja, det er klart vi har lyst til å bli årets butikk. Vi har nettopp åpnet denne Meny-butikken, som er omprofilert fra Drageset. Og her er alt helt nytt, så det er ikke noe i veien for at vi skal bli årets butikk, det er klinkende klart vi går for det. Og da handler det om å levere konsept, og å være best på frukt og ferskvarer.

For små

Laila Rathe

Coop Mega Åfjord

- Nei, egentlig ikke. Vi har det vel som et bakenforliggende mål, men for oss er det nok ikke så realistisk å få til. Vi er blant de minste Megabutikkene, så det er vanskelig å nå opp til de kriteriene som ligger til grunn for å bli best.

Powered by Labrador CMS