Nyheter

4 kremmere

Tøffere marginer?

Publisert Sist oppdatert

- Det er blitt tøffere, og det var sikkert litt bedre før. Du kan ikke ha varer med dårlig brutto, og du må tenke nøye over hva du setter ut. Det er bruttobyggerne som gjelder.

Kjetil Kårstad, Coop Prix Mannsverk,

Bergen

- Konkurransen er hard, men vi har en god markedsavdeling i Rema. Det blir tøffere og tøffere å holde inntjeningen på samme nivå, og vi må ha enda bedre rutiner, kontroll på svinn. og kontroll på alt. Kontroll, kontroll, kontroll.

Hans Magne Hornnes,

Rema 1000 Sørlandsparken, Kristiansand

- Hva er pressede marginer, er det at kjedene tar mer? Jeg var tidligere i Ica, og det var et system hvor marginene ble presset til det ytterste. Her i Bunnpris lever vi normalt. Jeg merker selvfølgelig marginpresset, men jeg kan tross alt leve av det jeg driver med. Vi slipper å sjekke bankkontoen før vi betaler grossisten.

Ingolf Aarseth,

Bunnpris Eidsvåg,

Romsdal

- Det er klart at konkurransen blir tøffere og tøffere. Alle vil ha mer å gå på. Vi har veldig stort fokus på svinnhåndtering. Har du kontroll på svinnet, har du også bedre kontroll på inntjeningen.

Stig Runar Tveit, Kiwi Avaldsnes

Powered by Labrador CMS