Nyheter

4 kremmere

Klar for grillsesongen?

Publisert Sist oppdatert

- Vi har ikke så veldig godt utvalg i butikken ennå, mest pølser. Jo, forresten, vi har grillspidd, også. Men vi får inn masse i morgen, så da er vi klare for sesongen.

Anne Marit Heibø,

Ica Detalj Nær

Skjærgården,

Langesund

- Vi har begynt å forberede sesongen, og selger allerede mye. Vi har det meste, så jeg tror kundene er fornøyde. Vi mangler bare noen få ting fra Gilde, men de er på vei. Det går i hamburgere og karbonader, flintstek, grillpølser med og uten ost, sommerkoteletter og marinerte svinekoteletter.

Mariann Nilsen,

Joker Leif's Mat,

Vennesla

Å-ja, å-ja, vi er veldig klare. Vi har ikke fått inn alt ennå, så vi har faktisk problemer med å skaffe nok til kundene. Det er jo et luksusproblem, men jeg skulle svært gjerne hatt mer. Det går mye i grillribbe og litt finere saker, og ikke så mye pølse foreløpig. Jeg tror folk kanskje er gått litt lei av pølse.

Børre Klingenberg,

Kiwi Lærdal

- Ja, men det er ikke oss det står på. Det største problemet er leverandørene. Altså, når været er på sitt beste og det eneste du får fra leverandøren er en grillpølse og en halv kotelett! Leverandørene må bli flinkere. For øyeblikket har vi heldigvis det vi skal ha.

Arild Heggland, Holmefjord Daglegvare, Fusa

Powered by Labrador CMS