Nyheter

4 kremmere

om hva som må til for å selge mer fisk og fiskeprodukter i butikken:

Publisert

? Et godt ferskfisktilbud er mye opp kjøpmannen selv. Man må ha plass til en skikkelig fiskedisk og så må man jobbe med å skaffe seg gode leverandører og de finnes hvis man er lokalisert i kystnære strøk. Når det gjelder opplæring av betjening bør nok kjeden inn i bildet. Industien kunne vel også gjøre mer å utvikle ferdigmat og halvfabrikate basert på fisk. Fiskeetterspørslen er klart på vei opp så det er mye å hente her.Øistein Skjerven Meny Haslesenteret, Sandefjord

? Selv om vi er et høyprofilert supermarked selger vi dessverre ikke fersk fisk, så gjerne jeg enn vil. Nye kunder tror jo at vi har fersk fisk og det er leit å måtte skuffe dem.Vi diskuterer stadig om vi skal satse på fersk fisk, men vi har dårlig med plass og derfor er svaret blitt nei. Skulle vi ombestemme oss tror jeg suksessen vil stå og falle med utvalg og eksponering. Kristine BureOluf Lorentzen supermarkedKarl Johan, Oslo

? Vi har et godt utvalg og selger så mye frossen og kjølt fisk og fiskeprodukter at jeg ikke tror det er så mye mer vi kan gjøre for å øke omsetningen ytterligere. Muligens kunne industrien gjøre mer på videreforedlingssiden.Rolf-Arne PrestmoBunnpris, Levanger

? Svaret er ganske enkelt at prisene må ned. Vi har et bra tilbud av fersk fisk og fiskemat, kundene vil gjerne kjøpe, men alt for mange trekker seg når de blir presentert for prisen. I perioder synes jeg heller ikke kvaliteten på fisken er helt på høyden.Raymond KrokvikMega Kråkenes, Bergen

Powered by Labrador CMS