Nyheter

4 kremmere

Plages du av svinn?

Publisert Sist oppdatert

- Etter at vi fikk en ny butikk rett over gata, så merker vi litt svinn, ja. Vi selger ikke så mye varer som før, og får en del utgått på dato. Da er det bare å se på historikken og bestille deretter. Ellers har vi ikke så mye annet svinn her.

Magne Fossdal,

Rimi Maaseskjæret,

Bergen

- Litt har vi nok, men jeg tror ikke det er det helt store. Det vi vet om, er vel noe nasking og tyveri, så vi prøver å være observante og følge med på dem som kommer inn dørene. Vi har også kamera, som sikkert virker preventivt. Internt føler jeg vi har gode rutiner og lite svinn.

Øystein Olsen,

Joker Grong

- Nå har vi bare vært her i fire måneder, så nå i starten har vi hatt litt svinn. Vi har kjørt med høyt varetrykk, og omsetningen har ikke kommet helt opp dit den skal, så noe svinn på ferskvarer blir det. Når det gjelder nasking og tyveri, så har vi helt fra starten vært oppmerksomme på det, og har tatt noen som ikke har kommet tilbake. Vi har kamera og vektertjenste, og prøver selv å være synlige i butikken for å unngå det. Noen produkter er også tyverimerket, og utsatte varer prøver vi å plassere der de er godt synlige.

Roger Andersen, Coop Prix Grorud, Oslo

- Relativt sett har vi moderat med svinn. For oss er det viktig å unngå mest mulig svinn på ferskvarer, og vi er derfor spesielt opptatt av å ha gode rutiner på innkjøp. Gode rutiner ellers er også viktig for å unngå svinn. Når det gjelder tyveri, er vi også påpasselige, og plages ikke mye med det heller.

John Gundersen,

Meny Gloppe, Larvik

Powered by Labrador CMS