Nyheter

400 «goodie bags» borte på et blunk

Over 400 «goodie bags» fikk nye eiere i løpet av en drøy halvtime torsdag kveld. Det lønner seg å være tidlig ute når Meny Colosseum inviterer til kundekveld.

Publisert Sist oppdatert

Det var stinn brakke på Meny Colosseum på Majorstua i Oslo da Ingo og teamet hans inviterte kundene til mat og hygge torsdag kveld. Arrangementet har vært planlagt i lange tider, og er noe av en happening for alle involverte. Kundene ble møtt av en vegg av leverandørsmil bak bugnende smaksprøver på alt fra pinnekjøtt og skinke til ost, sushi og syltetøy. Alt til lystige toner fra en innleid musikant.

– Helt fantastisk oppmøte! Vi trodde det skulle komme mange, men ikke så mange, sier ass. butikksjef Ronny Kvammen til Dagligvarehandelen.

– Vi hadde laget over 400 «goodie bags», og samtlige forsvant før det var gått tre kvarter, sier kremmer Inge Stenbakk.

Flere titall leverandører var representert på Meny Colosseum i går, fra de største til de aller minste, og selv om mange fikk fylt magen i løpet av handleturen, fylte de også handlekurvene. Blant annet med marmelade. For med på moroa var blant andre kokken Mathias Spieler Bugge i the Flying Culinary Circus (FCC), som falbød sine varer i beste «på torget»-stil: – Kom og smak! Verdens beste marmelade! I verdens beste butikk! Hos verdens beste kjøpmann!

– Denne serien er helt ny, og vi er kjempefornøyde med den, forsikrerer Spieler Bugge, som frister med trøffelhonning, stikkelsbær-, eple/pære- og tomatmarmelade som skal gjøre gode oster enda bedre.

På tampen av kvelden brøt det ut applaus blant kunder og leverandører da Stenbakk takket for oppmøtet over høyttaleranlegget.

Mathias Spieler Bugge i the Flying Culinary Circus frister med trøffelhonning og marmelade.

Osteansvarlig Jan Arne Moen (i bakgrunnen) har på oppfordring fra kundene også i år bygget opp juletogutstillingen i osteavdelingen.

Sjokoladeovertrukne smultringer var blant publikumsfavorittene i går.

Skuespiller og sanger Kjetil Tefke sto for det musikalske innslaget.

Ass. butikksjef Ronny Kvammen ga kundene middagstips og råd om tilbereding.

Powered by Labrador CMS