Nyheter

Åpner økologisk smakslab på Kefir

Hva kan eldgamle framstillingsmetoder av syrnet melk ha til felles med hipsterne på østkanten i Oslo?

Publisert Sist oppdatert

Det ønsker Tine å utforske med Kefir-smakslaben som poppet opp i Torggata 35 i Oslo torsdag 31.mars.

Pop Up-stedet får besøk av en rekke kjente matskribenter og kokker som vil synliggjøre det brede bruksspekteret til Kefir, og inspirere med mat og drikke som inneholder Kefir.

– De fleste vet at vafler med Kefir blir ekstra saftige, men vi vil også vise at Kefir kan brukes til så mye annet godt, sier markedssjef Ingunn Risa i en pressemelding. Samtidig ønsker de å få produksjonsmetoden av økologisk Kefir fram i lyset. Her foregår deler av produksjonen fremdeles manuelt.

Oppskriften og smaken har vært den samme siden Tine begynte å produsere Kefir på 1930-tallet. Kefir Smakslab er åpen frem til søndag 10. april.

Powered by Labrador CMS