Arbeidsliv

Talentprisen ble overrakt av Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Rema 1000, til prisvinner André Flåte Olsen på Lade Gaard i Trondheim

André er Årets talent i Rema

André Flåte Olsen fra Rema 1000 Dusavik er Årets Talent i kjeden for 2023. Han er stemt frem av deltakere og forelesere ved Rema-skolens Talentprogram. Nå vil han bli kjøpmann.

Publisert Sist oppdatert

­REMA 1000 utdanner hvert år mellom 30-40 medarbeidere gjennom REMA-skolens Talentprogram. Utdannelsen gjør deltakerne i stand til å kunne bli kjøpmenn og selvstendige næringsdrivende. Hvert studieår kårer studentene, foreleserne og lærerne på Rema-skolen Årets Talent.

Vinneren av Årets Talent 2023 ble André Flåte Olsen. André jobber i dag i Rema 1000 Dusavik, nord i Stavanger kommune.

– Det er utrolig stas å motta en slik pris! Veldig kjekt å få den i år med det sterke kullet som har deltatt på Talentprogrammet. Jeg vil gjerne få takke alle medtalenter for noen fantastiske uker på Ladevollen. Og takk til alle forelesere og mentorene jeg har hatt. Dette hadde ikke vært mulig uten dem, sier André Flåte Olsen i en artikkel på kjedens hjemmeside.

Årets Talent sier også at det å motta denne prisen bekrefter at han trives.

– Denne prisen er en bekreftelse på at når du finner noe du syns er gøy og trives med det – da kan du bli god, legger Andre til.

Nå er hans neste mål å bli kjøpmann.

Powered by Labrador CMS