Arbeidsliv

Anna Maalø Jalal (39) er ny markeds- og innovasjonssjef i Rørosmeieriet.

Rørosmeieriet ansetter ny markedssjef

Meieriet ansetter Anna Maalø Jalal (39) som markeds- og innovasjonssjef. Med på flyttelasset fra Oslo til Røros, er hennes mann og to døtre.

Publisert Sist oppdatert

– Rørosmeieriet er en spennende aktør med store ambisjoner, og jeg gleder meg til å få være med på å ytterligere synliggjøre meieriets rike historie og fantastiske produkter. Og ikke minst ser jeg frem til å bli kjent med rørosingene og se hva Røros har å by på, sier Anna Maalø Jalal, som opprinnelig kommer fra Orkanger.

Anna Maalø Jalal er utdannet Siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Jalal kommer til Rørosmeieriet fra stillingen som salgs- og markedssjef hos Idun Industri. I tillegg har hun erfaring fra blant annet Coca-Cola, Essity og Norgesgruppen.

Ansettelsen innebærer at hun får det overordnede ansvaret for å videreutvikle og styrke Rørosmeieriet som merkevare. I tillegg skal hun lede meieriets produktutviklingsarbeid.

– Rørosmeieriet har vokst fra å være det største «gårdsmeieriet» i Røros-traktene, til å bli en nasjonal aktør og merkevare som selges i hele Norge. Med Anna på laget, får vi tilført erfaring og kompetanse fra merkevarer som er sterkere enn vår. Det trenger vi, da jeg mener vi fortsatt kun er i «startgropa» for videre utvikling. Rørosmeieriet sa i 2020 at verdien skulle dobles innen 2025, og vi er på god vei. Dette vil gi økt lokal verdiskapning, flere lokale arbeidsplasser og behov for mer økologisk melk fra den lokale bonden, sier meieribestyrer Trond Vilhelm Lund.

Jalal tiltrer stillingen 1. august 2023, og flytting til Røros vil skje så snart begge barna har fått plass i barnehage.

Powered by Labrador CMS