Nyheter

Blandinger med kvern

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Når Santa Maria lanserer den nye krydderserien sin, er hvert krydderglass utrustet med egen kvern. - Kvernen gjør at det blir et helt annet drag i krydderne, sier den svenske stjernekokken Rikard Nilsson, som har vært med og valgt ut blandingene. Extra Fine Selection of Spices, som serien heter, skal bestå av de aller fineste krydderne, i ni varianter. Ingen av krydderne har norske navn, men her er listen: - Seafood & fish: Rosépepper fra Mauritius, safran, dillfrø, fennikel og hvitløk. - Rock salt: Bergsalt med mykere og mildere smak enn vanlig salt. - Forest blend: Timian, rosmarin, sjampinjong og smørsopp. - Chili explosion: Het blanding av chili-varianter som New Mexico, chipotle og søt paprika, sammen med tomat og middelhavssalt. - Tellicherry pepper: Spesielt god sort pepper - Tellicherry Garbled Special Extra Bold fra Kerala i India. - Chicken & steak: Røde chiliflak, ristet løk, pepper, koriander, sennepsfrø og middelhavssalt. - BBQ & grill mesquite: Røksmak fra mesquitetreet, løk, hvitløk, pepper, middelhavssalt og paprika. - Black & white: Sort pepper fra Kerala og bergsalt. - Lime pepper: Pepper, middelhavssalt, lime, sitron, koriander og sitrongress.

Powered by Labrador CMS