Samarbeidet mellom Nespresso og Bocuse d'Or Norge skal fremme felles interesser knyttet til talentutvikling og spre kunnskap og inspirasjon rundt det gode måltidet. Bocuse d'Or Norge er her representert ved (til venstre) Ørjan Johannessen (gull), i passiar med Sveriges Tommy Myllimäki (bronsje). Jonas Lundgren og Charles Tjessem var kjøkkendommere i Lyon i januar 2015. Foto: Jan Nilsen

Nyheter

Bocuse d'Or inngår kaffeavtale

Nespresso signerer samarbeidsavtale med Bocuse d’Or Norge.

Publisert Sist oppdatert

Bocuse d’Or Norges viktigste oppgave er å løfte frem og utvikle norske kokketalenter. Nå knytter altså Nespresso bånd til kokkeeliten.

Ifølge presidenten for Bocuse d’Or Norge, Lars Erik Underthun, bygger samarbeidsavtalen mellom Nespresso og Bocuse d’Or Norge på gode felles verdier og oppfatninger om betydningen av kvalitet fra råvare til bord.
– Vi ser frem til et godt samarbeid som både fremmer felles interesser knyttet til talentutvikling og til å spre kunnskap og inspirasjon til de gode måltidsopplevelsene til hverdags og fest, sier Underthun i en pressemelding.
Samarbeidsavtalen med Bocuse d’Or Norge og Nespresso skal gi et tettere samarbeid mellom kaffeprodusenten og de som representerer landets beste kokker. Nespresso vil i tillegg til kaffefaglig kompetanse og rådgivning, gi økonomisk støtte og sørge for tilstedeværelse på viktige arenaer for begge parter.
Powered by Labrador CMS