Nyheter

Brekk åpner Trøndersk Matfestival

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpner Trøndersk Matfestival i morgen, 30. juli.

Publisert Sist oppdatert

Trøndersk Matfestival feirer i år 5-årsjubileum, og festivalen har siden starten hatt vekst. I fjor var det rekordomsetning og mer enn 80 000 besøkende. Trøndersk Matfestival er i følge arrangøren landets største matfestival innen lokal mat og spesialiteter.

- Vi gleder oss til at Lars Peder Brekk kommer hit for å åpne festivalen. Jeg lover at det blir en fantastisk matfestival. Vi byr på opplevelser for alle sanser, sier daglig leder i Oi! Trøndersk Mat og Drikke, Vigdis Bolås i en pressemelding.

Hele verdikjeden fra matregionen Trøndelag er samlet på et og samme sted i Tordenskioldsparken og Kongens gate i Trondheim. Festivalperioden er inndelt i forskjellige temadager med fokus på bakst, landsdelens rikdommer når det gjelder fisk og skalldyr, og de varianter vi har av drikke.

Trøndersk Matfestival byr på et sprekt barneprogram, regionale spesialiteter i restaurant-teltet, og i kokketeltet lærer mesterkokker ut sine kokekunster. Blant frodige boder finner du spennende oster, sjømat, spekemat, grønnsaker, bakst, viltkjøtt, sjokolade og mye mer, lokkes det.

Powered by Labrador CMS