Nyheter

Burger med ren laks

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Rent: Seafood Norway og Nesset Fiskemottak i Flatanger skal lage burgere med 100 prosent laks som råstoff.

- Tidligere har det blitt produsert endel fiskeburgere som har bestått av forskjellige blandingsprodukter, men ingen har brukt bare ren laks som råstoff før, sier driftsleder Håvard Haarstadstrand til Trønder-Avisa.

Lakseburgeren leveres i tre forskjellige varianter, og skal inn i alle Rema 1000- og Smart Club-butikkene i løpet av første halvdel av juni. I år legges det opp til å produsere 200 tonn lakseburgere, forteller avisen.

Nesset Fiskemottak skal også begynne å produsere lakseschnitzel og wok-laks i terninger i løpet av kort tid. Leverandør: Seafood Norway

Powered by Labrador CMS