Nyheter

Burger og skinke av hval

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Karsten J Ellingsen på Skrova lanserer flere nye produkter basert på hvalkjøtt. Det er for eksempel snakk om Lofotskinke av renskåret hvalkjøtt, i tre smaker: Pastrami, jegermiks og pepper. Skinkeproduktene lanseres både for dagligvare og storhusholdning, i tillegg til at det finnes en røkt variant for storhusholdning. Lofotburger er laget av hvalkjøtt og svinekjøtt. Den er ferdig krydret og klar til steking eller grilling, og inneholder 14 prosent fett. Karsten J Ellingsen har også 400 grams frosset hvalbiff i firekiloskartong for detaljhandelen. Produktene dukker først opp i 64 Ica- og 15 Maxi-butikker. Så kommer de i 51 Rema-butikker i Nord-Norge og i Helgø og Meny i Rogaland.

Powered by Labrador CMS