Conrads Colonial

Conrad – nå i farger!

Publisert Sist oppdatert

– Som de våkne og oppegående mennesker dere lesere av Dagligvarehandelen jo er, har dere selvsagt merket dere at Conrads Colonial er en tegneserie i gråtoner i en ellers fargerik verden, sier serietegner og Conrad-pappa Øyvind «Flis» Sagåsen.

– Årsaken til dette, er dere derimot kanskje ikke klar over. Hver onsdag (ok... torsdag, da) skal en ny stripe om Conrad og resten av gjengen leveres til en utålmodig redaktør. For å kunne kommentere de aller ferskeste dagligvarenyhetene, holder jeg produksjonen så tett opp mot deadline som mulig. Fargelegging er normalt en tidkrevende prosess, og farger har dermed blitt ofret på aktualitetens alter, forklarer serieskaperen.

– Nå har imidlertid teknologien kommet så langt, at man kan tegne direkte på nettbrett og få et resultat som er presentabelt, til og med på papir. Dermed kan vi koste på oss noen farger i rutene. Conrad er den samme, selv om han har fått snasen, lilla farge på frakken. Jeg håper dere liker den lille forandringen fortsetter å følge serien, sier Øyvind.

Resultatet kan du beskue allerede i dag, for i ukens papiravis trykkes Conrads Colonial i farger for aller første gang.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}
Powered by Labrador CMS