Nyheter

Coop lanserer «hjemmebakte» knekkebrød

Coop lanserer to nye grove knekkebrød, med både smak og utseende som de hjemmelagede. – Knekkebrødene er bakt på gamlemåten, uten gjær og med surdeig. De er av 100 prosent fullkorn og inneholder blant annet havregryn, sier Hege T. Berg-Knutsen, ansvarlig for Coops egne merkevarer.

Publisert Sist oppdatert


Knekkebrødene er en del av merkevareserien «Coop Smak forskjellen».


De nye kommer i variantene 7-korn, og havre og rug. Knekkebrødene bakes på Goman, Coops eget bakeri, og de skal egne seg like bra på frokostbordet, som i matpakken, som et lett mellommåltid eller som tilbehør til supper, gryter og salater.

Ifølge opplysningskontoret for brød og korn, spiser nesten 15 prosent av alle nordmenn knekkebrød eller lignende type brød daglig. – Du finner en pakke knekkebrød i de fleste hjem. I motsetning til brød blir det ikke gammelt og uspiselig. Du kan når som helst hente frem knekkebrødet fra skapet og smøre deg et godt mellommåltid, sier klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør i Synergi helse.

Powered by Labrador CMS