Nyheter

Coop-pølser for alle

Alle Coop-pølser er nå garantert uten gluten og melk. Pølseoppskriftene er ikke endret, men pølsene blir produsert i egne produksjonsanlegg som aldri eksponeres for melk og gluten.

Publisert Sist oppdatert

Coop har lagt om pølseproduksjonen, så nå er alle pølser under Coops egne merker Coop og Coop Smak Forskjellen 100 prosent fri for melk og gluten. For å markere omleggingen blir pølsene merket med «Mat UTEN», skriver Coop i en pressemelding.



- Pølser er et viktig innslag i det norske hverdagsmåltidet. Derfor er det naturlig for oss at pølser er blant de første varegruppene vi gjør helt fri for allergener. Hos oss skal kundene kunne handle til alle i familien, og vi vil gi dem en enklere hverdag, sier disponent for egne merkevarer Hege Berg-Knutsen i Coop Norge Handel i pressemeldingen.

Det norske markedet for pølser er på 2,1 milliarder kroner og økte siste år med 2,1 prosent. Hittil i år har Coop solgt mer enn 1.750 tonn pølser og dette er dermed en av handelsvirksomhetens største og viktigste varegrupper.

Powered by Labrador CMS