Nyheter

Folkeavstemning om ny Grandios

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Siden 1980 har nordmenn spist over 220 millioner Grandiosa. Det tok over 20 år før en ny smaksvariant så dagens lys. Nå kommer to nye varianter på én gang, men bare én av dem får bli i Grandiosa-familien. Du kunne lese om lanseringen først i Handelsbladet FKs nettutgave 16. januar.Årlig selges det 20 millioner av kultproduktet Grandiosa. ? Folk søker generelt mer variasjon innen mat, og ønsker også flere valgmuligheter på Grandiosa. Vi har derfor laget to nye smaker som skal konkurrere mot hverandre frem til begynnelsen av juni. Vinneren blir fast medlem i Grandiosa-familien etter at det norske folk har sagt sin mening gjennom «Pizzavalg 2004», sier pizzadirektør Inger Johanne Solhaug i Orkla Foods. Folk kan stemme via SMS, internett eller ved å sende inn stemmesedler. Grandiosa kommer med variantene Kjøttdeig & Løk og Pepperoni. Begge vil ha samme bunn og ost som vanlig Grandiosa. ? Det mest populære pizzafyllet på hjemmelaget pizza er kjøttdeig og løk. Pizza med pepperoni er også en av pizzaspisernes favoritter. De to variantene er valgt fordi de er gode og folkelige slik som Grandiosa, sier Solhaug.Pizza fra Stabburet på Stranda står alene for 800 millioner kroner av dagligvareomsetningen i Norge. I 2003 benyttet Stabburets fabrikkpå Stranda 4 400 tonn ost. Det tilsvarer melk fra 7.000 kuer, eller 470 gjennomsnittsbruk.

Powered by Labrador CMS