Nyheter

Forbruker og bonde knyttes sammen på Økouka

Neste uke er det igjen klart for Økouka i Oslo – en fullspekket uke til fremme for økologisk mat.

Publisert Sist oppdatert

Norges Bondelag deltar på Økouka med sju arrangementer, fordi Økouka bidrar til å knytte bonde og forbruker tettere sammen.

– Vi får en dialog, som sammen fremmer den gode smaken og alle de gode økologiske råvarene den norske bonden produserer. Ei av målgruppene for Økouka er den bevisste forbruker som ikke er opptatt av pris, men av kvalitet. Økologiske produkter bidrar til et mangfold som forbrukere etterspør i stadig større grad, sier rådgiver Kari Marte Sjøvik i Norges Bondelag i en pressemelding.

Arrangementet tjuvstarter med ByDyrk-festival, familiedag og familietur søndag 20. september, før det blir offisiell åpning i Mathallen mandag 21. september.

Deretter går det slag i slag hele uka til ende. Totalt er det 43 arrangementer på programmet i løpet av Økouka.

Norges Bondelag deltar som arrangør av Økouka, sammen med Biologisk-dynamisk Forening, Bondens Marked, Bygdø Kongsgård, Bybi, Debio, Food Studio, Geitmyra matkultursenter for barn, MAJOBO, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Oikos – Økologisk Norge og ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger.

Powered by Labrador CMS