Nyheter

Forby flintsteik!

Publisert Sist oppdatert

Arne Brimis største matopplevelse? Vel, på DLFs høstmøte forleden, dro han frem et grillmåltid i det indre av Brasil. Og grilling tar lang, lang tid, fastslo kjendiskokken.Unntatt i Norge, da, der det meste svis utvendig og ferdig med det. ? Det skulle vært forbudt å selge mye av det fine kjøttet som folk ødelegger om sommeren, ifølge Ottadalens store sønn.Når det gjelder matbeskrivelser ellers, trekker han frem Aftenpostens beskrivelse av en libanesisk vin: Den luktet svett kamel og vått harem.En betroelse fra Arne Brimi: Han følte seg en smule flau da han tok med datteren på gatekjøkken og folk pekte.For øvrig var det Arne Hjeltnes som skapte et motto den gangen gutta kom hjem fra tur en dag tidligere enn planlagt, og benyttet anledningen til å ta julebordet på flyturen: Det er stor forskjell på å komme hjem full en dag for tidlig og en dag for sent.

Georg Mathisen

Powered by Labrador CMS