Nyheter

Først ute med matmerking av øl

Aass bryggeri i Drammen er først ute med matmerking av øl. Med tydelige symboler på emballasje og boks kan kunden selv se hvilken øl som passer de forskjellige matrettene.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukeren å velge riktig drikke til maten. Ved å trykke tydelige matsymboler direkte på boksen eller flasken, vet kunden med en gang hva slags mat ølen passer best til, sier adm. direktør Terje Aass i Aass Bryggeri.

I tillegg til å merke både emballasje og boks med matmerking, kan også kunden se hva som er best serveringstemperatur, samt hva slags glass som egner seg best til de forskjellige øltypene. – Vi tror at ved å merke ølen på denne måten, vil forbrukerne bli flinkere til å eksperimentere både med mat og drikke, og det er akkurat det vi ønsker å fremme: god norsk matkultur, sier Aass.

Powered by Labrador CMS