Nyheter

Grandiosa med nøkkelhull

Med grovere bunn, mindre fett og salt er Grandiosa Biff og løk den første pizzaen i frysedisken med nøkkelhullsmerket.

Publisert Sist oppdatert

– Nykommeren med biff og løk smaker som en ekte Grandiosa skal smake, samtidig som den oppfyller de strenge kravene i merkeordningen, sier Magnus Tollefsen, produktgruppesjef i Stabburet.

Han tror det at Grandiosa nå blir nøkkelhullsmerket vil gjøre ordningen enda mer kjent.

Stabburets egne undersøkelser viser at kravet til sunnhet er den aller største barrieren mot å spise dypfryst pizza. De siste årene har forbrukerkravene om å få en sunnere Grandiosa økt, og Stabburets kokker har tatt ufordringen på største alvor.

– Den nye og sunnere pizzaen har alle som målgruppe. Jeg tror både småbarnsmødre og studenter vil ønske den nye varianten velkommen, sier Tollefsen.

Powered by Labrador CMS