Nyheter

Gunnar Jensen klar for Lyon

Den norske kokken Gunnar Jensen som tok hjem gullet i Det Norske Måltid blir daglig å se bak grytene på den norske standen under Sirha-messen under Bocuse d’Or i Lyon.

Publisert Sist oppdatert

Den norske standen er kommet i stand på et initiativ fra NCE Culinology og Måltidets Hus. Standen blir sentrum for en rekke aktiviteter før og under Bocuse d’Or i Lyon fra 27.-30. januar.

Jensen er til vanlig Teaterchef på Kulinarisk teater på Vertshuset Skarven i Tromsø, og ser frem til å lage norske spesialiteter av sjømat under kokkedemonstrasjonene på Sirha-messen.

Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen kommer også til Lyon, og får følge av Ingrid Espelid Hovig og over ti ordførere fra fylker og kommuner som skal heie frem kokken Ørjan Johannessen fra Austevoll og Sandefjord. Han vant Bocuse d’Or Europa i 2012 og er sammen med Julie Ekse Jenssen (Renaa Restauranter, Stavanger) favoritt til å vinne gullet.

Powered by Labrador CMS