Nyheter

Håkyllingen gjenoppstår

Nå kommer Håkyllingen igjen på markedet. Etter å ha vært ute av handelen en stund gjenoppstår delikatessen fra Hå i ny drakt.

Publisert Sist oppdatert

Men smaken er den samme gode, lover Nortura. De har allerede lansert en annen nyhet i gournetkylling-kategorien denne høsten, Smaalenene. Comebacket skyldes rett og slett at kundene savnet kyllingen.

I går serverte mesterkokk Charles Tjessem kyllingen på Hå Rugeri på Jæren og tilbakemeldingene var upåklagelige.- Vi har vel ikke helt vært klar over hvor populær Håkyllingen har vært og at den har vært dypt savnet. Lokalmat er i skuddet som aldri før og vi må selvfølgelig lytte på kundene våre, sier kategoridirektør for spesialiteter Rolf Gjermund Fjeldheim i en pressemelding.

I første omgang er det snakk om å selge Håkyllingen i Menybutikker i Rogaland, men etter hvert vil den komme i flere butikker. Håkylling vokser opp på Jæren og lever lenger enn vanlig kylling. Fôret er basert på råvarer fra gamle dagers kyllingproduksjon med blant annet einebær og lynghonning som gir en utrolig smakfull og saftig kylling.- Vi begynner forsiktig med å tilby kun hel kylling men vil etter hvert tilby flere produkter. Dette er et produkt vi er stolte av og som vi er sikre på vil treffe godt i markedet, sier Fjeldheim

Powered by Labrador CMS