Mesterkokken Eyvind Hellstrøm lover intet mindre enn å snu opp ned på norsk dagligvarebransje med sitt samarbeide med Kolonial.no.

Nyheter

Hellstrøm skal rydde opp for Kolonial.no

Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm inngår langsiktig samarbeid med Kolonial.no.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er først og fremst fantastiske nyheter for kundene våre, sier gründer og markedssjef Mats André Kristiansen i Kolonial.no i en pressemelding.

– Ikke bare er Hellstrøm selveste mesterkokken. Han har også gjennom sine TV-programmer de siste årene møtt hundrevis av familier som sliter med å få hverdagskabalen til å gå opp. Nå skal han hjelpe våre kunder med mestring på kjøkkenet. Med enkle hverdagsmiddager og triks på kjøkkenet, men også søndagsmiddagene, eller når familien kommer hjem til jul, sier markedssjefen.

Eyvind Hellstrøm er i første rekke kjent fra restauranten Bagatelle som han etablerte og drev i Oslo fra 1982 til 2009. Hellstrøm er senere blitt kjent for et mye større publikum gjennom TV-ruta.

– Dette samarbeidet kommer til å snu opp ned på norsk dagligvarebransje. Gründerne bak Kolonial.no har skarpe visjoner for mathandelen i Norge. De representerer noe helt nytt, og jeg har oppriktig tro på at disse vil lykkes i sin satsning. Jeg gleder meg til å inspirere tusenvis av familier hver eneste uke og bidra til at det lages bedre mat, med de riktige råvarene, sier den kjente kokken.

Hellstrøm skal bidra med oppskrifter, kunnskap, produkter og annet innhold til Kolonial.no sine kunder.

— Vi vet at kundene våre har travle hverdager, og at det ikke alltid er anledning til å lage skikkelige middager fra bunnen av. Eyvind skal hjelpe kundene våre med å ta de riktige snarveiene og jukse på den riktige måten. Etter et helt liv i travle restauranter har han nok med triks på lager, sier Kristiansen.

Kolonial.no har også en rekke partnere som tilbyr matvarer også i den mer eksklusive enden av skalaen. De har blant annet et partnerskap med kjøtt- og delikatesseleverandøren, Strøm-Larsen, og leverer ferskvarer fra både Godt Brød og Fiskecentralen.

— Jeg opplever at det er en voksende matentusiasme i Norge. Bevissthet rundt økologiske varer, hvor maten kommer fra, og det å lage kvalitetsmat som samler familien rundt bordet er stadig viktigere. Jeg har stor tro på at jeg gjennom samarbeidet med Kolonial.no kan ha en påvirkning på folks hverdag, hva de spiser, og hva de kan lære av råd og vink om matlaging hjemme på kjøkkenet, sier Eyvind Hellstrøm.

Powered by Labrador CMS