Nyheter

Høns i pose og gryte

Prior satser tungt som leverandør til ferdigrettmarkedet med måltider som er enkle å tilberede og som dekker et bredt spekter av bruksområder. Alt fra lunsj og middag til spontane måltider der og da. I løpet av året er gryte- og ståposesortimentet utvidet.

Publisert Sist oppdatert

Introduksjonen av énporsjons ferdigretter basert på hvitt kjøtt, har gitt mersmak. Suksessen ble innledet med de kjente italienske favorittsmakene, Pasta Carbonara og Pasta Bolognaise, i form av gratinerte pastaretter for raske lunsj- og middagmåltider. Det hele fortsatte med de orientalske rettene Chicken Korma, Chicken Sweet & Sour, Chicken Red Thai og Chicken Tikka masala, som vant InnoMat-prisen for årets mest innovative matvare på dagligvare- og storkjøkkenmessen sist vinter. Sortimentet ble så utvidet med tre velkjente og tradisjonsrike gryteretter, Kylling Frikassé, Kalkun i kremet soppsaus og Kalkun Stroganoff. Dette er ferske, ferdige retter som er klare til oppvarming. Alle rettene inneholder saftig lårkjøtt av kylling og kalkun og kommer i porsjonspakninger på 250 g. De første spiseklare snacks- og hurtigmåltidene i ståposer er populære og har vært en suksess fra første stund. Nå har serien blitt utvidet med tre nye varianter. Tex mex-bollene er taco-krydrede kjøttboller av kalkun- og kyllingkjøtt, Greske boller er laget som de greske keftedes med en smak av løk og hvitløk og nuggetsene er av saftig kylling- og hønsekjøtt med sprø panering utenpå. Bruksområdene er mange, de kan spises som snacks eller middag ? varme eller kalde.

Powered by Labrador CMS