Nyheter

Hvit wiener

Nå lanserer Prior wiener-pølser av hvitt kjøtt. Pølsene er produsert av kjøtt fra kylling og kalkun. ? Med suksessen for pålegg, kjøttkaker, burgere og middagspølser av kylling og kalkun i ryggen, tror vi på enda en fulltreffer, sier produktsjef Yngve Krane i Priors Mathus.

Publisert Sist oppdatert

Priors Mathus er en ny enhet Prior-systemet med ansvar for produktutvikling og nylanseringer. ? Det skal skje mye spennende fremover, lover Yngve Krane. ? Vi arbeider med å fange opp trender og ønsker å ligge i forkant av det tradisjonelle produktutviklingsarbeidet.Prior wiener lanseres over hele landet i begynnelsen av september. ? Pølsene vil bli tilgjengelige nesten overalt, sier produktsjefen. Han kan fortelle at interessen fra dagligvarekjedene har vært stor.Produktene inneholder 100 prosent hvitt kjøtt, men produseres hos Gilde i Fredrikstad. Pakningen veier 400 gram og inneholder åtte pølser. Mens vanlige wienerpølser har tett opp mot 20 prosent fett, er fettinnholdet i Prior wiener 10,7 prosent.? Det er viktig at produktbredden av Prior-kjøtt nå er blitt enda større, mener produktsjef Yngve Krane. ? Det gjør hvitt kjøtt til et reelt alternativ både når det gjelder råvarer til middag, ferdigretter, pålegg og snacksprodukter.

Powered by Labrador CMS