Nyheter

Hvordan bli bedre på rettferdig handel

Smak-messen på Lillestrøm åpnet i går. Her får du se og høre om det nyeste i dagligvare-, kbs-, og horecabransjen. I tillegg kan du få med deg mange seminarer, blant annet kveldens innlegg om hvordan du kan styrke din bedrifts omdømme med rettferdig handel.

Publisert Sist oppdatert

Har din bedrift riktig kompetanse og kunnskap om rettferdig handel? Hvordan kan din bedrift styrke sitt omdømme internt og eksternt ved å jobbe aktivt med ansvarlig handel? Adm. direktør Erling Ølstad i Mester Grønn deler sin erfaring med hvilket engasjement og prioriteringer som må til for å lykkes med samfunnsansvar, og forteller hvordan Fairtrade-merkede blomster er blitt en suksess hos Mester Grønns kunder og ansatte. Seminaret finner sted på Smak-messen kl. 18 i dag.

I morgen kan du også blant annet få med deg et seminar om leverandørenes roller i fremtidens marked.

I forkant av og under Smak 2014 arrangeres også en rekke mesterskap, og det konkurreres i flere grener. Flere av konkurransene har sin finale i konkurransekjøkkenet på messen. Blant annet skal man kåre Norges raskeste bartender, Årets matfunn, Årets pizzamester, Årets Masahiro-kokk og Årets grønne kokk. Det er også finale i NM i konditorkunst og NM for Institusjonskokker.

Smak 2014 har for øvrig inngått en avtale med Matsentralen, som vil forestå distribusjonen av overskuddsmaten fra messen til veldedige organisasjoner som serverer gratis måltider til trengende. Matsentralen har også en egen stand på messen.

Powered by Labrador CMS