Nyheter

Jærbakern inn i NCE Culinology

Jærbakern i Klepp og H.J. Kyvik AS i Haugesund er begge nye medlemmer i matklyngen NCE Culinology/Måltidets Hus.

Publisert Sist oppdatert

NCE Culinology har fått flere nye partnere det siste året, og arbeidet med å utvide matklyngen pågår for fullt.

– Jærbakern og H. J. Kyvik er begge et resultat av det gode arbeidet i klyngen, Begge selskapene tilfører oss viktig kompetanse, blant annet på produktutvikling og salg, sier Ellen Math Henrichsen, leder for partnerskapet.

Både Jærbakern og H. J. Kyvik regner med å lære mye og ikke minst tilføre kunnskap til klyngefamilien. – Målet er videre utvikling, sier Torbjørg Frette Kyvik i H.J. Kyvik AS og Søren L. Laursen i Jærbakern.

Powered by Labrador CMS