Nyheter

Julebrusens siste reise i Trondheim

Etter 35 år er det slutt. Neste år tappes E.C Dahls julebrus på Gjelleråsen, skriver Adresseavisen.

Publisert Sist oppdatert

Når de siste literne av den tradisjonsrike julebrusen til Ringnes E. C. Dahls bryggeri tappes i den første uken i desember, er en æra over. Da er produksjonen av årets 1 955 000 liter julebrus over i bryggeriet i Trondheim. Neste år er det de bryggeriansatte på Gjelleråsen som sørger for at trønderne får julebrusen sin.

– Det her er ingen gravferd. Julebrusen er et lokalt produkt, og det er nok like kjært for oss uansett om det produseres på Gjelleråsen. Det er akkurat samme resepten, samme flaska og samme etiketten siden tidenes morgen. Produktet er trøndersk, sier regionsjef Arne Bartnes i Ringnes til Adresseavisen.

Powered by Labrador CMS