Nyheter

Julematen er kåret

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

For tredje året på rad har kjøttbransjen kåret sesongens julematvinnere. Det finnes ingen tvil: Det aller beste pinnekjøttet kommer fra Ingebrigtsen Kjøtt i Tromsø, mens den beste julepølsen er fra Arne Børresen i Hamar. Årets julerull gikk sto Leiv Vidar Slakteforretning for, mens Thulefjord i Bodø har best sylte. Årets beste syltelabb er det Jens Eide i Lillesand som lager.

- Vi har aldri hatt så mange produkter påmeldt i konkurransen tidligere, så dette har virkelig vært en tøff runde. Det skyldes ikke først og fremst antallet, men snarere at flere produkter holder høy standard, sier arrangør Bjørn-Ole Juul-Hansen i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF).

Powered by Labrador CMS