Kjedenytt

Coop Prix Fornebu åpnet 2. juli, og er selvbetjent og åpen hele døgnet. Coop Prix Fornebu åpnet 2. juli, og er selvbetjent og åpen hele døgnet.

Åpnet ny Prix i container

I begynnelsen av juli åpnet Coop Prix en testbutikk på Fornebu i Bærum. Morgendagens dagligvarekonsepter skal testes i containerbutikken, som er selvbetjent og åpen gjennom hele døgnet.

Publisert Sist oppdatert

Lokalet er fullstappet med ny teknologi som gjør det mulig for kundene å låse seg inn og handle uten betjening til stede. Og i tillegg til å ha ordinære dagligvarer, vil butikken stadig teste nye konsepter og tjenester som ved suksess kan bli tilgjengelig i andre deler av landet.

– Dette er virkelig en fremtidsbutikk. I tillegg til å være nabolagsbutikken for befolkningen på Fornebu, skal vi utvikle og prøve ut tjenester som hører naturlig hjemme på en slik møteplass. Målet er å gjøre handleopplevelsen enklere, bedre og mer tilgjengelig for våre kunder, som også er våre medeiere, sier Ingjerd Vestengen, kjededirektør for Coop Prix, Coop Marked og Matkroken i en pressemelding.

For blant de mange konseptene som skal testes ut, er en utleiebod. Her vil det være mulig å leie produkter som verktøy, hengekøyer, redningsvest for barn og store kjeler. I en del av butikken vil det også legges til rette for bokbytte av barnebøker og lesekrok. Videre testes nøkkelskap for utlevering av nøkler til hus og bil til bruk for tjenester som Nabobil og Airbnb. Og for dem som tar sykkelen til butikken, vil en mekkestasjon kunne være til nytte.

– Felles for mange av konseptene vi vil se på, er at de bidrar til en enklere og mer bærekraftig hverdag for kundene ved at produkter de av og til har behov for kan deles med flere, sier Vestengen.

Det skal også legges til rette for pop-up-konsepter der ulike leverandører kan selge bærekraftige eller kortreiste varer.

Les intervjuet med butikksjefen i neste utgave av Dagligvarehandelen.

Powered by Labrador CMS