Kjedenytt

Spar lanserer #einmeterkjærleik

I samarbeid med Isobar presenterer Spar kampanjen #einmeterkjærleik.

Publisert Sist oppdatert

Kampanjen fokuserer på alle Spar kjøpmenn- og kvinner som jobber hardt i en vanskelig tid, og viktigheten av fellesskap og nestekjærlighet, selv om den er på avstand.

– Pandemien har ført til økt digitalisering og mindre fysisk kontakt i samfunnet. Vi mennesker trenger trygghet og nærkontakt, og i en tid der vi i mindre grad kan gi hverandre dette er det viktig for oss i Spar å gjøre folk oppmerksomme på at denne fysiske avstanden er et uttrykk for kjærlighet og omtanke, sier kjøpmann Per Irgens Skjerdal i en pressemelding fra kjeden.

#einmeterkjærleik blir å se på TV samt digitale- og sosiale kanaler i tiden frem mot jul. Det er kjøpmannen på Spar Aurland, Per Irgens Skjerdal, som både er forfatter av diktet og forteller i filmen.

– I filmen forsøker vi å fange Spar sitt særpreg og situasjonen vi nå lever i; som Norges eneste landsdekkende supermarkedkjede - bygget opp av selvstendige kjøpmenn og deres ansatte som hver dag gir alt for at kundene skal få den beste lokale handleopplevelsen på en trygg og god måte, forteller markedssjef Martin Munthe-Kaas i Spar.

Kampanjen er det nyeste resultatet av et langvarig og omfattende samarbeid mellom Spar og Isobar. Kommunikasjonen til Spar har lenge blitt bygget rundt kjøpmenn- og kvinner, men i år har denne gruppen fått en veldig annen rolle. De kan nå virkelige kalles hverdagshelter som utgjør en avgjørende samfunnsfunksjon i utfordrende tider.

– Sammen med kunde og produksjonsbyrået Schweinhund har vi valgt å trekke frem de som virkelig utgjør sjela til Spar: Kjøpmenna. Og alt deres harde arbeid i en spesiell tid. Vi er svært stolte av å få lov til å hjelpe vår kunde med å feire disse flotte menneskene. Vi oppfordrer alle til #einmeterkjærleik, avslutter Charlotte Roppen, kundedirektør i Isobar Norge.

Powered by Labrador CMS