Nyheter

Kjemper om Årets grovis

Fredag 16. oktober markeres Verdens Brøddag på Youngstorget i Oslo. Bakere fra hele landet kniver om gullmedalje i kategoriene «Norges beste brød» og «Årets grovis».

Publisert Sist oppdatert

– Vi har over 30 faglærte bakere med høy kunnskap og sterk fagkompetanse. Derfor er det klart at vi ønsker å vinne prisene for både Norges mest smakfulle brød og årets grovis, opplyser Robert Fjeld som er kategoriansvarlig for brød i Ultra.

Yrkesbaker Erlend Volden fra Ultra Lørenskog har prøvebakt, øvd og justert resepter i hele høst. Nå er han klar til dyst i kategorien Årets grovis. – Det har gått med en del treningstimer før og etter arbeid. Jeg har stått opp tidlig og gått hjem sent de siste månedene, men nå har jeg funnet en oppskrift som forhåpentligvis sikrer førsteplassen, forteller Volden.

Bakerkollega Frank Wulff fra Ultra Stovner er butikkjedens representant i konkurransen om Norges beste brød. Han konkurrerer med et butikkbakt helgebrød. – Det ligger mye prestisje i å vinne en slik konkurranse, og Ultrabakeriet har store ambisjoner. Vi bruker mye penger på fagfolk, og dette er en god anledning til å vise at vi er en seriøs bedrift med gode fagbakere, sier han.

Powered by Labrador CMS