Nyheter

Kjøtt-NM er igang igjen

Årets NM i kjøttprodukter fokuserer på grillmat, men det skal også bedømmes spekemat, pølser og bacon. Påmelding av produkter er åpen frem til 31. mars.

Publisert Sist oppdatert

Kjøttbransjen arrangerer i år kjøttproduktkonkurranse for 22. gang. Det som før var Årets Julemat er endret til ordinært mesterskap og det arrangeres nå NM hvert år, annet hvert år med grill- og julematfokus.

Årets NM i kjøttprodukter fokuserer på grillmat, men samtidig skal det bedømmes spekemat, pølser generelt og bacon. Det skal kåres fire NM titler, 24 Årets produkter og spesialpriser. I tillegg inviteres videregående skolenr med mat-/ kjøttfag til å konkurrere i norsk skolemesterskap i pølse.

Påmelding av produkter er åpen frem til 31. mars, på www.kjottprodukter.no.

Bedømmingen skjer 12.-15. mai, og resultatene slippes på kåringsarrangementet 22. mai.

Powered by Labrador CMS