Nyheter

Kjøttdeig av laks er «Årets nyhet»

Lofotprodukt mottok prisen «Årets nyhet» i en årlig kåring i regi av Norgesgruppen.

Publisert Sist oppdatert

Konkurransen var tøff, da kåringen omfattet alle nyheter i alle kategorier. Blant de fem finalistene var det likevel Lofotprodukt som stakk av med seieren.

Kandidatene til prisen var valgt ut basert på ulike parametere:

  • Bidrag inn i varegruppen
  • Bidrag ift. trender, sunnhetsmål
  • At de er litt mer enn en sesongsmak eller limited edition
  • At de spiller en rolle mot forbruker i varegruppen
  • At de bidrar positivt inn i varegruppen/segmentet

Lofoten vant med cirka 30 prosent av stemmene, mens Mills med sin innovasjon laksepålegg fulgte like bak.

– Vi er veldig glade for å få denne prisen. Kjøttdeig av laks er et fantastisk produkt, som hjelper familiene med å spise sjømat oftere. Med «byttetrikset» er det bare å bytte fra Kjøtteig av Ku til denne i alle dine favorittretter. Enklere kan det ikke bli, sier Øystein Rist i Lofotprodukt i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS